Странице

среда, 08. децембар 2010.

Megaum: ''Heroji se ne rađaju.... Heroji se stvaraju''

Scenario: Alan J. Schoolcraft, Brent Simons
Režija: Tom McGrath
Producent: Ben Stiller, Stuart Cornfeld
Uloge: Brad Pitt, Tina Fey, Will Ferrell, Jonah Hil

Kada se govori o animiranim filmovima ime Tom McGrath se nikada ne povezuje sa rečima kao što su: dosada, amater ili neupečatljivo. Baš naprotiv, ljudi koji su odgledali njegova ostvarenja "Madagaskar", "Madagaskar – povratak u Afriku" i "Šrek Treći" mogu posvedočiti da su ove animacije ostale upamćene po zdravoj dozi humora, priči i neverovatnom izboru glumaca. Njegova najnovija kracija je najveći i najpametniji super zlikovac svih vremena – Megaum! Ali, avaj, on je i najneuspešniji superzlikovac...

Priča je jednostavna. Šta se desi kada uspete da posle toliko godina borbe pobedite, najzad, svog krvnog neprijatelja? Postane vam veoma dosadno! Našem anti-herojuMegaumu se baš ova situacija i zadesila i umesto da uživa u svojoj slavi on će pokušati da ispravi situaciju! Ipak ovo ostvarenje ne bi bilo nimalo interesantno da u tom pokušajuMegaum ne učini baš suprotno i upotpunosti ne zakomplikuje sebi život.
Toplo vam preporučujemo da ponesete svoj skriveni plašt u bioskop 16. decembra i pridružite se Megaumu. Očekuje vas sjajna glumačka postava, priča koja će vas nasmejati i osvežiti, a kada budete izašli iz bioskopa možda će te i poželeti da se vratite.

Нема коментара:

Постави коментар